Sidste nyt

Vi vil altid gerne dele nyheder om nye tiltag, der sker i MG-V og om, hvad der generelt rører sig i vikarbranchen. Her på nyhedssiden vil vi holde dig opdateret, så du altid er ajourført og føler dig velinformeret. Du kan blandt andet få informationer om alt fra kommende begivenheder, administrative ændringer, nyt om medarbejderne og udmærkelser. Vi vil blandt andet genindføre en gammel ven, som vi tidligere har præsenteret vores vikarer for, nemlig Hoptimisten. Hvert år vil der blive sat fokus på en medarbejder i MG-V, som gør en ekstraordinær indsats og belønne denne unikke arbejdsindsats med et udmærkelsescertifikat og en Hoptimist. Der er mange sjove ting i vente, så læs med på vores nyhedsside.

MG-V vinder nyt udbud

02. Juni, 2023

Lokalt vikarbureau vinder udbud af vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og socialområdet


Publiceret den: 02-06-2023

Lokalt vikarbureau vinder udbud af pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og socialområdet

Aarhus firmaet MG-V vinder udbud og skal levere pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer i form af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, plejere samt sygehjælpere til de nævnte områder i hele geografien af Region Midtjylland fra Ringkøbing i Vest til Grenå i Øst. En stor geografi med en stor mangfoldighed af behandlingsafdelinger indenfor psykiatrien og bosteder på socialområdet.

Kontrakten er 4-årig med formel kontraktstart fra den 1. september 2023.

”Det er en fantastisk nyhed at blive betroet leverancen med pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og institutioner på socialområdet. I de sidste par år har vi hovedsageligt vækstet i Hovedstadsområdet, og derfor er glæden endnu større ved også at kunne bygge på lokalt for MG-V i en geografi, hvor vi i forvejen har en del aktiviteter og vikarer samt forhåndskendskab til mange af institutionerne,” jubler Sales & Bid Manager, Martin Kragh Abildgaard.

Der er generelt en stor mangel på kvalificeret faglært arbejdskraft, og der er behov for alle kapaciteter udover de fastansatte medarbejdere, herunder de interne og eksterne vikarbureauer, når den faglige kvalitet skal sikres for borgerne på både kort og lang sigt.

MG-V´s administrerende direktør, Mona Gehrt, ser også meget frem til det nye samarbejde:
”Vi ser frem til at kunne tilbyde vores nuværende pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer nye spændende opgaver i regi af Region Midtjylland, og vi glæder os til at byde mange nye vikarer velkommen også over de kommende måneder, som brænder for at arbejde indenfor behandlingspsykiatrien og mange forskellige bosteder. Vi er allerede trukket i arbejdstøjet i forhold til at få opgaven og samarbejdet grundigt implementeret, og det kan da godt være, at sommerferien bliver lidt kortere i år”, siger Mona Gehrt med et stort smil.

LÆS MERE

Personalehåndbog for vikarer

29. November, 2022
Personalehåndbog for vikarer
LÆS MERE

Illustration - Håndtering af værnemidler

15. December, 2020

Håndtering af værnemidler

LÆS MERE

Respirationscenter Vest

11. September, 2020
Revideret rengøringsinstruks 2020 - RCV
LÆS MERE
< 1 2 3 4 5 >

Søg i nyheder

Arkiv
Juni