Sidste nyt

Vi vil altid gerne dele nyheder om nye tiltag, der sker i MG-V og om, hvad der generelt rører sig i vikarbranchen. Her på nyhedssiden vil vi holde dig opdateret, så du altid er ajourført og føler dig velinformeret. Du kan blandt andet få informationer om alt fra kommende begivenheder, administrative ændringer, nyt om medarbejderne og udmærkelser. Vi vil blandt andet genindføre en gammel ven, som vi tidligere har præsenteret vores vikarer for, nemlig Hoptimisten. Hvert år vil der blive sat fokus på en medarbejder i MG-V, som gør en ekstraordinær indsats og belønne denne unikke arbejdsindsats med et udmærkelsescertifikat og en Hoptimist. Der er mange sjove ting i vente, så læs med på vores nyhedsside.

Personalehåndbog for vikarer

29. November, 2022
Personalehåndbog for vikarer
LÆS MERE

Illustration - Håndtering af værnemidler

15. December, 2020

Håndtering af værnemidler

LÆS MERE

Respirationscenter Vest

11. September, 2020
Revideret rengøringsinstruks 2020 - RCV
LÆS MERE

Pressemeddelelse 15.06.2020

15. Juni, 2020

Pressemeddelelse – ”MG-V klar med tiltrængte standby vikarer til respiratorbrugere i eget hjem”

Respiratorhjælpen er på vej

Et nyt koncept for standby vikarer til respiratorbrugere i eget hjem sættes i søen af MG-V fra tirsdag den 16. juni 2020. Som borger i eget hjem med egen hjælperordning og de leverandører, som agerer arbejdsgivere, skal det være lettere at få en hurtig hjælp, når beredskabet svigter! Og så er det herudover MG-V´s mission at hjælpe de bosteder, som også har borgere i denne kategori.

Har samlet et stærkt team, som brænder for opgaven

MG-V er en landsdækkende bemandingsspecialist, som formidler vikarer til social- og sundhedsområdet i form af såvel dag-til-dag vikarer som længevarende vikariater og rekruttering samt teamopgaver i borgers eget hjem, herunder bl.a. hjemmerespiratorbrugere. MG-V har hovedsæde i Aarhus og drives af Mona Gehrt, som har 13 års erfaring fra branchen.

Sales & Bid Manager i MG-V, Martin Kragh Abildgaard, udtaler sig om tiltaget: ”En stor del af mine 17 år som offentlig ansat i sygehusvæsenet er tilbragt med at administrere hjælperordninger til respiratorborgere i eget hjem, og adgang til en kvalificeret akutvikar i situationer med pludselig opstået fravær er ofte en sej og utryg proces for borgeren! Det brænder vi for at gøre vores bidrag til at afhjælpe – ikke mindst med tankerne på en kommende sommerferieperiode. Her i MG-V har vi bare et stærkt internt team, som er blevet yderligere styrket med ansættelsen af Teamchef Anne Wright. Prikken over I´et er de kompetence sundhedsfaglige vikarer, som gerne vil stille op for os, og det er vi glade for!”

Et gennemtænkt og transparant koncept

Martin Kragh Abildgaard siger følgende om konceptet: ”Der udsendes 2 gange ugentligt en liste med standby vikarers rådighed de kommende 3-4 døgn til de kunder, som har tilmeldt sig konceptet. Det kan være borgere i eget hjem, BPA-leverandører, andre vikarbureauer samt botilbud. Herefter modtager vi bestillingerne efter først-til-mølle-princippet. Vi kender ikke det præcise omfang af efterspørgslen, men vi vil løbende tilpasse udbuddet.”

Fortsat stort forholdsregler ved COVID-19

MG-V oplyser i øvrigt, at man fortsat har meget stor fokus på at forebygge yderligere smitteudbredelse med COVID-19 og på den baggrund arbejder ud fra såvel Sundhedsstyrelsens COVID-19 anbefalinger som egne forholdsregler ved grundig screening af vikarer ved bookning.

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Sales & Bid Manager Martin Kragh Abildgaard

MG-V Aps

Mail: martin@mg-v.dk

Telefon: 2594 2020

 

MG-V Aps

Rytoften 5B, 2. Sal, 8210 Aarhus V.

Træffes dagligt året rundt mellem 06-24 på telefon 23 104 104

Mail: kontakt@mg-v.dk

 

Bilag:

  • Logo MG-V Aps (jpeg)
  • Foto Mona Gehrt (jpeg)
  • MG-V Virksomhedsbeskrivelse (PDF)
  • Intern screeningsprocedure vdr. COVID-19 (PDF)
  • Vikarens COVID-19 erklæring
LÆS MERE
< 1 2 3 4 5 >

Søg i nyheder

Arkiv
November