Sidste nyt

Vi vil altid gerne dele nyheder om nye tiltag, der sker i MG-V og om, hvad der generelt rører sig i vikarbranchen. Her på nyhedssiden vil vi holde dig opdateret, så du altid er ajourført og føler dig velinformeret. Du kan blandt andet få informationer om alt fra kommende begivenheder, administrative ændringer, nyt om medarbejderne og udmærkelser. Vi vil blandt andet genindføre en gammel ven, som vi tidligere har præsenteret vores vikarer for, nemlig Hoptimisten. Hvert år vil der blive sat fokus på en medarbejder i MG-V, som gør en ekstraordinær indsats og belønne denne unikke arbejdsindsats med et udmærkelsescertifikat og en Hoptimist. Der er mange sjove ting i vente, så læs med på vores nyhedsside.

Helligdagshonorering 2024

01. Januar, 2024
Helligdagshonorering 2024
LÆS MERE

MG-V vinder Region Hovedstaden med Bornholm

06. Juli, 2023

Landsdækkende vikarbureau MG-V vinder stort udbud i Region Hovedstaden med Bornholm

 

Allerede fra 1. august 2023 er det vikarer fra MG-V, der som de første bliver tilbudt de vagter, der ikke kan besættes internt i Region Hovedstaden på hospitaler og i psykiatrien fra Hillerød i nord, ned over hele regionen til og med Bornholm. MG-V har nemlig vundet udbuddet som nr. 1 til levering af sundhedsfaglige vikarer.

Sales & Bid Manager Martin Kragh Abildgaard udtaler: ”Nyheden om at vi har vundet udbuddet med sundhedsfaglige vikarer til Region Hovedstadens hospitaler og psykiatri kommer blot 1 måned efter vi vandt udbud på sundhedsfaglige og pædagogiske vikarer til Region Midtjyllands psykiatri og socialområde. Vi er naturligvis stolte over, at også Region Hovedstaden har fundet os stærkest i et stort felt af 10 tilbudsgivere til området, og vi ser frem til at skulle driftstarte i løbet af sommeren her! Det vil bidrage til af udbygge vores tilstedeværelse i hovedstadsområdet, hvor vi i forvejen er eneleverandør af pædagogiske vikarer til alle København Kommunes institutioner samt 8 Vestegns kommuner.”

Aftalen med Region Hovedstaden og Bornholm gælder i tre år. Hertil kommer muligheden for at forlænge i yderligere tre år, så aftalen bliver 6-årig.

Aftalen omhandler faggrupperne: basissygeplejersker, specialsygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt sygehjælpere, og som vikar til Region Hovedstaden og på Bornholm kan man via MG-V blive tilbudt vagter på dag-til-dag basis såvel som vikariater af kortere og længere varighed.

MG-V´s administrerende direktør, Mona Gehrt, ser også meget frem til det nye samarbejde: ”Der er generelt en stor mangel på kvalificeret faglært arbejdskraft, og der er behov for alle kapaciteter udover fastansatte medarbejdere, når den faglige kvalitet skal sikres i vores sundhedsvæsen. Vi ser frem til at kunne tilbyde vores nuværende sundhedsfaglige vikarer nye spændende opgaver i regi af Region Hovedstaden, og vi glæder os til at byde mange nye vikarer velkommen også over de kommende måneder, som brænder for at arbejde indenfor sundhedsvæsenet.

LÆS MERE

MG-V vinder nyt udbud

02. Juni, 2023

Lokalt vikarbureau vinder udbud af vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og socialområdet


Publiceret den: 02-06-2023

Lokalt vikarbureau vinder udbud af pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og socialområdet

Aarhus firmaet MG-V vinder udbud og skal levere pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer i form af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, plejere samt sygehjælpere til de nævnte områder i hele geografien af Region Midtjylland fra Ringkøbing i Vest til Grenå i Øst. En stor geografi med en stor mangfoldighed af behandlingsafdelinger indenfor psykiatrien og bosteder på socialområdet.

Kontrakten er 4-årig med formel kontraktstart fra den 1. september 2023.

”Det er en fantastisk nyhed at blive betroet leverancen med pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til Region Midtjyllands behandlingspsykiatri og institutioner på socialområdet. I de sidste par år har vi hovedsageligt vækstet i Hovedstadsområdet, og derfor er glæden endnu større ved også at kunne bygge på lokalt for MG-V i en geografi, hvor vi i forvejen har en del aktiviteter og vikarer samt forhåndskendskab til mange af institutionerne,” jubler Sales & Bid Manager, Martin Kragh Abildgaard.

Der er generelt en stor mangel på kvalificeret faglært arbejdskraft, og der er behov for alle kapaciteter udover de fastansatte medarbejdere, herunder de interne og eksterne vikarbureauer, når den faglige kvalitet skal sikres for borgerne på både kort og lang sigt.

MG-V´s administrerende direktør, Mona Gehrt, ser også meget frem til det nye samarbejde:
”Vi ser frem til at kunne tilbyde vores nuværende pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer nye spændende opgaver i regi af Region Midtjylland, og vi glæder os til at byde mange nye vikarer velkommen også over de kommende måneder, som brænder for at arbejde indenfor behandlingspsykiatrien og mange forskellige bosteder. Vi er allerede trukket i arbejdstøjet i forhold til at få opgaven og samarbejdet grundigt implementeret, og det kan da godt være, at sommerferien bliver lidt kortere i år”, siger Mona Gehrt med et stort smil.

LÆS MERE

Personalehåndbog for vikarer

29. November, 2022
Personalehåndbog for vikarer
LÆS MERE
< 1 2 3 4 5 6 >

Søg i nyheder

Arkiv
Januar