Sidste nyt

Vi vil altid gerne dele nyheder om nye tiltag, der sker i MG-V og om, hvad der generelt rører sig i vikarbranchen. Her på nyhedssiden vil vi holde dig opdateret, så du altid er ajourført og føler dig velinformeret. Du kan blandt andet få informationer om alt fra kommende begivenheder, administrative ændringer, nyt om medarbejderne og udmærkelser. Vi vil blandt andet genindføre en gammel ven, som vi tidligere har præsenteret vores vikarer for, nemlig Hoptimisten. Hvert år vil der blive sat fokus på en medarbejder i MG-V, som gør en ekstraordinær indsats og belønne denne unikke arbejdsindsats med et udmærkelsescertifikat og en Hoptimist. Der er mange sjove ting i vente, så læs med på vores nyhedsside.

Brugermanual

04. Februar, 2018
Vejledning i brug af iBooking
LÆS MERE

Driftstatus:

07. Januar, 2018

Vi er hastigt kommet ind i 2018, og vil mandag i uge 2 påbegynde gennemførelse af en opdatering. Dette vil kunne forudsage ustabilitet og muligvis nedetid i begyndelsen af ugen.

Opdateringen skal være med til at håndtere de nye overenskomststrukturer på hele det sundhedsfaglige område i vikarbranchen, som træder i kraft den 01.03.2018.
          
Vi har forberedt os grundigt på denne opdatering og håber at den vil gå ubemærket forbi. Vi vælger dog at varsle, at der vil kunne komme ustabilitet og nedetid i forbindels med opdateringen, eftersom denne opdatering er af større karakter.

LÆS MERE

Timeseddel til print

11. Oktober, 2017
Timeseddel til print
LÆS MERE

Personalehåndbog for vikarer

03. Oktober, 2017
Personalehåndbog for vikarer
LÆS MERE
< 1 2 3 4 5 >

Søg i nyheder

Arkiv
Marts
Juni
September
December