Sidste nyt

Vi vil altid gerne dele nyheder om nye tiltag, der sker i MG-V og om, hvad der generelt rører sig i vikarbranchen. Her på nyhedssiden vil vi holde dig opdateret, så du altid er ajourført og føler dig velinformeret. Du kan blandt andet få informationer om alt fra kommende begivenheder, administrative ændringer, nyt om medarbejderne og udmærkelser. Vi vil blandt andet genindføre en gammel ven, som vi tidligere har præsenteret vores vikarer for, nemlig Hoptimisten. Hvert år vil der blive sat fokus på en medarbejder i MG-V, som gør en ekstraordinær indsats og belønne denne unikke arbejdsindsats med et udmærkelsescertifikat og en Hoptimist. Der er mange sjove ting i vente, så læs med på vores nyhedsside.

Timeseddel til print

11. Oktober, 2017
Timeseddel til print
LÆS MERE

Hjertelunge kursus vel overstået!

30. Januar, 2017
En stor gruppe vikarer har nu fået opdateret deres viden og kunnen. Der er udleveret kursusbeviser samt uploadet beviser. Vi takker for godt humør og godt arbejde.
LÆS MERE

nytårshilsen

28. December, 2016
MG-V ønsker alle vikarer og kunder et godt nytår. Vi ser frem til endnu et år med mange nye og spændende tiltag. Der er stadig pladser på vores hjerte/lunge redningskursus- så husk at melde til via miriam@mg-v.dk mail. Kom godt og sikkert ind i det nye år .
LÆS MERE

Julehilsen

23. December, 2016
bbbbbb
LÆS MERE
< 1 2 3 4 5 >

Søg i nyheder

Arkiv
Juni
Juli